WIE ZIJN WE

Hospitality Management & Facility Services is één van de filialen van Home Cleaning Services, specialist in professionele schoonmaak en actief in België sinds 1971.

In de loop van de tijd hebben we bij onze klanten specifieke noden opgemerkt. Om hier een antwoord op te kunnen geven, hebben we een integraal aanbod van facilitaire diensten en operationeel beheer van ruimtes ontwikkeld.

Wij maken ons uw bedrijfscultuur eigen, we luisteren naar u en ontwikkelen samen een actieplan.

Onze diverse diensten zijn per type gegroepeerd onder de verschillende filialen die deel uitmaken van hetzelfde moederbedrijf. Zo kunt u gebruik maken van een alles in één formule met één contactpersoon (Single point of contact – SPOC).

Home Cleaning Services nettoyage professionnel

De schoonmaakspecialist voor kantoren, winkelruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in woongebouwen. Deze afdeling voert ook losse werkzaamheden uit voor professionals en particulieren zoals de reiniging van tapijten, meubelstoffen en de schoonmaak voor/na een verhuizing.

Housekeeping & Cleaning Services Belgique

Een activiteit die volledig voor hotels bestemd is. We bieden onderhoudsdiensten en een dienstverlening op maat (of op vraag) aan. Deze afdeling biedt oplossingen aan voor het onderhoud van uw vestiging, beheert de minibars en de amenities, stelt uw onthaalpersoneel aan of verzorgt uw ontbijt.

1TDS - titres-services

Deze afdeling zorgt voor de schoonmaak van uw woning, de was, de strijk of de bereiding van maaltijden met dienstencheques. We bedienen ruim 1.000 klanten met meer dan 200 betrouwbare en uiterst bekwame huishoudhulpen.

Handy - Homme à tout faire Belgique

Deze afdeling voert contractueel of tijdelijk kleine en grote werkzaamheden uit bij particulieren of in bedrijven. Onze professionals beantwoorden aan al uw behoeften, van loodgieterij en schrijnwerk tot schilderwerkzaamheden.

Het geheim van dit succes ligt voornamelijk in het beluisteren van onze klanten, de complementariteit van onze teams, de professionaliteit van onze medewerkers en onze voorkeur voor werk van goede kwaliteit.

CERTIFICATEN

LID VAN DE U.G.B.N
ECOLOGISCH VERANTWOORD