Uw Congiërgedienst, het platform om u tijd te doen besparen en te verwennen !

Met Uw Conciërgedienst by La Libre ziet uw dagelijkse leven er niet meer hetzelfde uit. Uw dag is soms als een race tegen de klok.

In dat kader is onlangs een topinitiatief tot stand gekomen. La Libre Belgique stortte zich in het avontuur en ging met haar partner Hospitality Management & Facility Services in zee.

HMFS en La Libre – een geweldige samenwerking

HMFS is namelijk gespecialiseerd in dienstverlening aan particulieren, persoonsgebonden diensten, dienstencheques, dienstverlening aan bedrijven, diensten in de horeca enz. Vandaag hebben La Libre en HMFS de handen in elkaar geslagen voor de oprichting van Uw Conciërgedienst, een unieke plek waar alle diensten worden gegroepeerd die particulieren, gezinnen en senioren kunnen nodig hebben of waar ze van dromen.

Dat platform brengt klanten met andere woorden in contact met dienstverleners via een eenvoudig telefoontje en/of via e-mail, ongeacht de aanvraag.

Waarom lid worden van de conciërgedienst?

Uw Conciërgedienst is veel meer dan gewoon een digitaal platform. Er staat immers een team voor u klaar dat naar u luistert en u begeleidt bij elke fase van uw aanvraag. Ten eerste verzekeren we een gepersonaliseerde opvolging en meten we de klanttevredenheid. Ten tweede worden de dienstverleners zorgvuldig geselecteerd en ondertekenen ze een kwaliteitscharter.

Uw Conciërgedienst biedt drie abonnementen die verschillende diensten omvatten. Uw Conciërgedienst beantwoordt niet aan het stereotype van een luxueuze en dure dienst, maar is er voor elk budget.

De formule "Liberté"

De formule Vrijheid is ontwikkeld om de last van de huishoudelijke taken definitief voor u te verlichten.

Een huishoudhulp of een klusjesman vinden, uw tapijten onderhouden of uw woonkamer herschilderen … Het wordt lastig wanneer het erop aankomt de juiste dienstverlener te kiezen.

Dat programma is echter volledig gratis. Dankzij onze uitgebreide database kunnen wij u in alle vertrouwen de beste dienstverlener aanbevelen.

nettoyage maison pas cher bruxelles

De formule "Liberté +"

organisation voyages abonnement conciergerie la libre

De formule Vrijheid + is er voor uw meest verrassende verwachtingen. Dit is de formule voor ontspanning, vrije tijd en plezier.

Reisplannen, een verjaardagsfeest, een luchtdoop …

Wij stellen alles in het werk om u te helpen, ongeacht uw aanvraag.

Met de conciërgedienst van La Libre kunt u ten volle van het leven genieten!

Voor slechts € 12 per maand (momenteel € 6 voor de abonnees van La Libre Belgique) krijgt u toegang tot ons callcenter en een persoonlijke begeleiding.

De formule "Liberté Premium"

Een evenwicht vinden tussen werk en privé blijft elke dag een uitdaging. Wij stellen vertrouwenspersonen voor u ter beschikking om uw ouders te steunen en uw kinderen te begeleiden.

Schenk aandacht aan de mensen van wie u houdt

Deze formule biedt een oplossing voor al uw hulpbehoeften. Wij stellen vertrouwenspersonen voor u ter beschikking om uw ouders te steunen en uw kinderen te begeleiden. Dat kan bijvoorbeeld een dagelijkse ouderenverzorgster of een kinderoppas zijn. Die persoon neemt taken zoals van de begeleiding bij schoolwerk of het beheer van de administratie voor zijn rekening.

Daar verbinden we ons toe!

Dat aanbod geldt alleen op basis van een offerte en via een maandelijkse factuur aangezien het een langetermijndienstverlening betreft.

services aux seniors conciergerie la libre

Kortom, drie knap bedachte formules om u het leven aangenamer te maken. Uw tevredenheid is onze ambitie. Aarzel niet langer en neem contact met ons op.

Wij staan u altijd bij om u een topervaring te garanderen.

Voor alle informatie kunt u terecht op de website www.votreconciergerie.beInschrijven kan op www.ipmstore.be. We zijn ook telefonisch bereikbaar op alle weekdagen van 9 tot 19 u. en op zaterdagen van 9 tot 14 u. of via e-mail op info@votreconciergie.be.

ARCHIVES
ONZE BENADERING

Elke aanvraag is uniek en specifiek, maar de interne procedure is systematisch dezelfde. We zijn betrokken van bij het begin om de behoefte van elke klant te begrijpen. Die methode stelt ons in staat om op moeilijkheden te anticiperen en tot het uiterste te gaan om in ons opzet te slagen en onze klanten tevreden te stellen.