[rev_slider_vc alias=”page-accueil-nl”]

Wij maken ons uw bedrijfscultuur eigen en creëren samen met u een aangename sfeer op de werkvloer

HOSPITALITY MANAGEMENT & FACILITY SERVICES

Conciergerie Hospitality Management Facility Services

Hospitality Management & Facilty Services (HM&FS) werd opgericht voor uw comfort!

Ons bedrijf werd uitgebouwd om tegemoet te komen aan de groeiende behoeftes van onze klanten. We hebben een aanbod op maat voor eigenaars van kantorencomplexen.

Ons DNA is de tevredenheid van de uiteindelijke klant, de huurders van uw kantoren. Onze mensen zorgen voor de dagdagelijkse organisatie van uw site (post, receptie, telefonie…). Bovendien nemen ze de volledige organisatie van uw meeting rooms voor hun rekening.

Maar HMFS doet nog meer…

We hebben een uitgebreid gamma van facilitaire diensten voor u en uw ruimtes en via onze conciergerie zorgen we voor een goede klantenbinding.

NIEUWS

ONZE MERKEN

HUN MENING

ONZE REFERENTIES

Références hospitality management and facility services

CONTACT OPNEMEN

HOSPITALITY MANAGEMENT & FACILITY SERVICES

César Franckstraat 33, 1050 Brussel • België

TELEFOON

+ 32 2 649 55 11

EMAIL

info@hcsnet.be

Scroll Up

Geachte partners,

Geachte klanten,

 

Naar aanleiding van de evolutie van de uitbraak van Covid-19 en de nieuwe overheidsmaatregelen, hebben wij uitzonderlijke stappen genomen om uw veiligheid, die van ons personeel en de continuïteit van onze diensten te garanderen.

 

Onze teams houden zich tijdens hun verplaatsingen nauwgezet aan de instructies van de federale overheid en volgen de noodzakelijke hygiëne- en desinfectiemaatregelen tijdens de schoonmaak naar de letter op.

 

Van uw kant zouden wij het op prijs stellen als u ons op de hoogte zou kunnen stellen van eventuele besmettingen bij iemand van uw personeel die in contact kan zijn gekomen met een van onze werknemers.

 

Wij blijven tot uw beschikking op het nummer 02/649.55.11 en danken u voor het vertrouwen dat u ons al vele jaren schenkt.

 

Het team van HOSPITALITY MANAGEMENT & FACILITY SERVICES.